Πέμπτη 3 Απριλίου 2014

Φασιστικό πλεόνασμα της κυβέρνησης Σαμαρά


Φασιστικό πλεόνασμα της κυβέρνησης Σαμαρά

Το βίντεο της συνομιλίας Μπαλτάκου-Κασιδιάρη που είδε το φως της δημοσιότητας αποτελεί πραγματικό κόλαφο όχι μόνο για τον (πρώην) γενικό γραμματέα της κυβέρνησης, αλλά συνολικά για την κυβέρνηση Σαμαρά.

mpaltak.jpg



Το βίντεο της συνομιλίας Μπαλτάκου-Κασιδιάρη, που είδε το φως της δημοσιότητας, αποτελεί πραγματικό κόλαφο όχι μόνο για τον (πρώην) γενικό γραμματέα της κυβέρνησης, αλλά συνολικά για την κυβέρνηση Σαμαρά. Επιβεβαιώνει δε πλήρως όλες τις καταγγελίες της Αριστεράς και του αντιφασιστικού κινήματος για να την κυβερνητική συνενοχή στην άνοδο του ναζιστικού μορφώματος.
Ο κατά δήλωσή του γεννημένος αντικομμουνιστής Μπαλτακος εμφανίζεται στο βίντεο ως κολλητός και στενός συνεργάτης του Κασιδιάρη. Μιλάει σαν ένας χρυσαυγίτης εντός της κυβέρνησης, επιβεβαιώνοντας την επί μεγάλο χρονικό διάστημα συνοδοιπορία κυβέρνησης - Χρυσής Αυγής. Το πιο συγκλονιστικό όμως είναι ότι ο διάλογος Μπαλτάκου - Κασιδιάρη αποκαλύπτει μια κυβερνητική λειτουργία που θυμίζει αυταρχικό καθεστώς μπανανίας και όχι ευνομούμενη δημοκρατία.
Το βίντεο βέβαια επ' ουδενί αθωώνει τους Χρυσαυγίτες. Αντιθέτως, αποδεικνύει ότι πρόκειται για συμμορία που χρησιμοποιεί μαφιόζικες μεθόδους όπως οι υποκλοπές και οι εκβιασμοί. Συμμορία ουδόλως «αντισυστημική», αλλά διαπλεκόμενη με το σύστημα εξουσίας.
Η κυβέρνηση είναι υπόλογη. Πρέπει να φύγει το συντομότερο δυνατό
- See more at: http://left.gr/news/fasistiko-pleonasma-tis-kyvernisi-samara1#sthash.uTj7M8Nb.dpuf